Aanmelden als donateur

Word donateur van
stichting Terebinth

Stichting Terebinth ondersteunt organisaties en individuen die zich inzetten voor het behoud van begraafplaatsen en het funerair erfgoed. Terebinth houdt de funeraire cultuur levend door excursies en lezingen te organiseren. Daarnaast geeft de stichting het gelijknamige tijdschrift Terebinth uit. Daarin staan lezenswaardige en toegankelijk artikelen over alle aspecten van het funerair erfgoed. Het tijdschrift belicht in elk nummer een specifieke begraafplaats in de vorm van een wandeling, schrijft over bijzondere graven of restauraties daarvan en praat met mensen voor wie de begraafplaats hun werkomgeving is.

Doe mee!

Betalingsmethode
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als donateur.

  • U kunt uw donateursbijdrage jaarlijks betalen na ontvangst van een factuur. Voor dit jaar betaalt u uw bijdrage eenmalig via onderstaande automatische afschrijving.
  • U kunt ook kiezen om uw donateursbijdrage jaarlijks automatisch te laten afschrijven.
  • Uiteraard is een extra bijdrage ook altijd welkom!
Aanhef
Particulier of instelling/bedrijf? *
Particulier
Instellingen / bedrijven

Abonnement

Tijdschrift Terebinth

Donateurs van de stichting Terebinth ontvangen vier maal per jaar het tijdschrift Terebinth bij een minimale donatie van € 35,- per jaar. Voor instellingen en bedrijven is de minimumbijdrage € 80,- per jaar. Wilt u het tijdschrift ontvangen? Meld u aan als donateur.