Menu
top-banner-04.jpg

TEREBINTH - Tijdschrift voor funerair erfgoed

Terebinth tijdschrift Terebinth is voor iedereen die geïnteresseerd is in funerair erfgoed in Nederland. Het behoud van begraafplaatsen, grafmonumenten en gedenktekens staat centraal. Ook vindt u er artikelen over de historische, juridische en maatschappelijke context van begraafplaatsen en kerkhoven - en van personen die daar begraven zijn en herdacht worden.

Het blad verschijnt vier keer per jaar.

Abonnement

Donateurs (particulieren) van de stichting Terebinth ontvangen vier maal per jaar het tijdschrift Terebinth bij een minimale donatie van € 32,50 per jaar. Voor instellingen en bedrijven is de minimumbijdrage € 80,- per jaar. Wilt u het tijdschrift ontvangen? Meld u aan als donateur via het donateursformulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Terebinth via nummer 06 2417 3646 of via ons contactformulier.

Proefnummer aanvragen

Wilt u liever eerst eens kennismaken met het blad? Een proefnummer kost € 5,00 (inclusief verzendkosten). Een proefnummer kunt u online aanvragen door hier te klikken, of u kunt telefonisch contact opnemen via het hiervoor vermelde nummer.
Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer: NL92 INGB 0000 3355 36 t.n.v. Terebinth.

Uiteraard kunt u ook een pdf downloaden (in lage resolutie); kijkt u daarvoor bij de verschillende jaargangen; in de beschikbaarstelling zit ongeveer een jaar vertraging.

Redactie Terebinth

Koos Brandon Bravo
Corine Hendriks
Korrie Korevaart
Bert Pierik (beeldredacteur)
Wouter Schrover
Tjitske Zuiderbaan

Aanleveren kopij

Inleverdata kopij: 15 januari, 15 april, 15 juli en 15 oktober.

Contact opnemen

Redactie Terebinth:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nummer van Terebinth nabestellen?

Wilt u een nummer vanTerebinth nabestellen? Neem dan contact met ons op via deze link. Voor alle nummers geldt: zolang de voorraad strekt. Oudere jaargangen (t/m 2021) zijn als pdf beschikbaar op deze site.