Menu
top-banner-08.jpg

Terebinth 2022-3

TB2022 3 cover

Dit nummer is het podium voor de eerste column van de nieuwe voorzitter, Anita van Loon. De rubriek Mens & plek laat de lezers kennismaken met Corine Hendriks, nieuw redactielid. Het Verdrag van Faro kent nog niet iedereen, maar Riemer Knoop legt uit wat het inhoudt. De praktische illustratie levert de situatie in Naaldwijk rond de dreigende ruiming van de R.K. Begraafplaats aan de Dijkweg. 

Lees meer...

Terebinth 2022-2

TB2022 2 cover

Het openingsartikel van Irene Stengs behandelt publieke rouw, aan de hand van de 'casus' Peter R. de Vries. Van Bert Lever staan in het juninummer een laatste column en een laatste artikel in zijn functie als voorzitter van stichting Terebinth, én er is een korte kennismaking met Anita van Loon, de nieuwe voorzitter. Levers uitvoerige artikel behandelt de sporen van Transvaal die op Oud Eik en Duinen in Den Haag te vinden zijn. U kunt het hier alvast lezen.

De winnaar van de Gouden Terebinth, de Vrienden van begraafplaats Keern in Hoorn, krijgt aandacht in een artikel en de begraafplaats zelf in de fotoreportage en op de voorzijde.

Lees meer...

Terebinth 2022-1

TB2022 1 coverEen nieuw jaar dient zich aan, op dit moment zonder beperkende maatregelen. Die golden nog wel bij de uitreiking van de Gouden Terebinth, maar de vreugde was er niet minder om. Korrie Korevaart schreef een verslag van de uitreiking, Clasien de Vries maakte de foto's. Lees meer...

Een nummer van Terebinth nabestellen?

Wilt u een nummer vanTerebinth nabestellen? Neem dan contact met ons op via deze link. Voor alle nummers geldt: zolang de voorraad strekt. Oudere jaargangen (t/m 2021) zijn als pdf beschikbaar op deze site.