Menu
top-banner-06.jpg

Doe mee

Word donateur van de stichting Terebinth

Stichting Terebinth ondersteunt organisaties en individuen die de begraafplaats en het funerair erfgoed willen behouden. Terebinth houdt de funeraire cultuur levend door excursies en lezingen te organiseren. Daarnaast geeft de stichting het gelijknamige tijdschrift Terebinth uit. Daarin staan lezenswaardige en toegankelijk artikelen over alle aspecten van het funerair erfgoed. Het tijdschrift belicht in elk nummer een specifieke begraafplaats in de vorm van een wandeling, schrijft over bijzondere graven of restauraties daarvan en praat met mensen voor wie de begraafplaats hun werkomgeving is.

U wordt donateur voor €35,- (gezinsleden/partners €12,50) per jaar. Instellingen en organisaties betalen €80,-. Daarvoor ontvangt u viermaal per jaar het tijdschrift Terebinth en wordt u uitgenodigd voor excursies en themabijeenkomsten van de stichting. 

U kunt zich opgeven via onderstaand formulier.

U kunt uw donateursbijdrage jaarlijks automatisch laten afschrijven. U kiest zelf of u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken of dat u liever via een factuur betaalt.