Menu
top-banner-16.jpg

Vacature eindredacteur tijdschrift Terebinth

Facebook is leuk, maar onze stichting koestert haar kleurige tijdschrift. Nog steeds op papier – prettig in de trein, op de begraafplaats, in bed, bij de open haard en aan de koffietafel. Vandaar deze oproep:

de redactie van Terebinth, het tijdschrift voor funerair erfgoed van onze stichting, zoekt op korte termijn een nieuwe eindredacteur.

Het tijdschrift komt elk kwartaal uit, telt 28 pagina’s en is geïllustreerd. Hou je van schrijven, heb je een cultuurhistorische interesse en heb je redactionele ervaring? Dan is dit je kans! Zeker als ons funerair erfgoed je na aan het hart ligt.

Wat is het werk?

De redactie vergadert vier keer per jaar, ’s middags in Amersfoort. De eindredacteur redigeert de teksten, verzamelt de foto’s en maakt de kopij in samenspraak met de hoofdredacteur gereed voor de opmaak. Bovendien controleert de eindredacteur met de hoofdredacteur en de fotoredacteur de proeven.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan vooral meteen contact op met hoofdredacteur Wim Cappers. Hij vertelt je graag meer: 06-12658696 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terebinth 2018 3 cover